Обещано и забравено

След старта на строителните работи на язовир „Пловдивци“ се видя че тежките камиони нанасят сериозни поражения на асфалтовата настилка на пътя  Пловдивци – Елховец – Рудозем. На места дори се получиха и пропадания на платното.  След изразено негодувание от страна на хората през 2002 – 3 година правителствени представители обещаха на хората, че когато язовира бъде завършен, първото нещо, което ще направят е да преасфалтират пътя от Рудозем, Елховец та до Пловдивци.

DSCN1866

Към днешна дата язовирът е вече готов, но по въпроса за пътя нищо не се чува. Пътят освен всичко друго е и към АПИ, което ще рече че именно държавата в лицето на правителството и Агенцията за Пътна Инфраструктура трябва да се грижат за пътя. И така правителството на ДПС и НДСВ обеща да оправи пътя, но от тогава се изредиха 4 правителства с днешното са 5 но са забравили за пътя и хората.

DSCN1819

Явно управлението има нужда от опресняване на паметта за това, какво са обещавали, а и въобще за нуждите на хората особено, когато са породени от дейности на държавата.

Споделете тази статия:

Коментари

коментари