Един обикновен ден из Рудозем

Централната част на град Рудозем в момента е строителна площадка. От една страна това причинява доста неудобства, но от друга страна хората със задоволство следят строителните дейности, които ще направят града ни по-красив и свеж

.DSCN1204

Хората се движат внимателно из улиците и алеите и се оглеждат с любопитство по строителните площадки, това е ситуацията в момента.

Пред сградите на общината и дома на културата е най -интересно, всеки посетител на града минава от там и с интерес гледа как вървят нещата Доста е шумно и дори в заведенията наоколо се чува работата на къртачи, трамбовки и флексове.

DSCN0328

Пред входа на сградата на Общинска Администрация се засичат двама стари познайници и известни на цял Рудозем личности.

От към площада се задава Режо (Рожен Бендеров)  без рейса, върви пеша и носи папка, като журналист, а от другата страна върви Васката, ( Васил Сираков, бащата на бившият футболист на Левски,  Захари Сираков).

DSCN1197

Срещата между двамата на момента предизвиква вниманието на другите минувачи, така е в малкия компактен град, където хората се познават.

Размениха поздрави, разказаха по един виц набързо и споделиха няколко неща за овощарските си неволи.

Днешното хоби на двамата е овощарството и затова разговора премина през тази тема, след позирането за снимката всеки си тръгна по пътя.

В общи линии така минава един обикновен ден в Рудозем в днешно време.

Споделете тази статия:

Коментари

коментари